2013. november 3., vasárnap

Hajrá hétfő #7

Valahova már ki szerettem volna rakni,
ide jó lesz :)
"Sétálj úgy, mintha 3 férfi sétálna
mögötted"
  Volt valami az eszemben pedig... de akkor jöjjön inkább a hagyományos Hajrá hétfő!

Szóval csodaszép hétfőt Mindenkinek!

  Igen, kicsit borús az idő. De ilyenkor jó színes kiegészítőket használni, meg sok-sok teát/kakaót/forró csokit inni, este esetleg jöhet egy kis forralt bor is, meg mécses/gyertyagyújtás, párologtatás, habfürdő.

  Az elmúlt héten sok-sok müzlit, rizst és rántott dolgokat ettünk (tudom, nem túl változatos, de erre futotta). Volt még babfőzelék is, meg ettünk ananászt, almát, körtét, ittunk ízesített kaukázusi kefírt, rágcsáltunk diót, sós mogyorót, kesudiót és pattogatott kukoricát (most sajnos a mikrós verziót) és egy délután-este (szigorúan munka után) még boroztunk is. Mm, jól esett.
  A héten nekidurálom magam ismét a száraz hüvelyeseknek, illetőleg csak a lencsének, és kuktában főzöm! A Moly-on jót társalogtunk Anyával a bejegyzés kapcsán, nővérem is kommentelt (azért nem neten is szoktuk tartani a kapcsolatot!). Így lett a szárított zöldségekből száraz hüvelyesek. A száraz azért, mert az más, mint a szárított, ezt tényleg így szedik be, a szárítottból pedig inkább pörköltet szoktak (Anya-infó). A hüvelyesek meg azért, mert nővéremnek ezek valahogy nem zöldségek (pedig azok), csak hüvelyesek. Másra egyelőre nincs még terv. Holnap zh-zom, inkább arra koncentrálok egyelőre. De lesz még valamilyen leves is szerintem hiányzik már a leves. Amúgy elég jól megy a diéta, bár a kecsapmegvonásról már lemondtam, de nem eszem mindenhez, meg talán nem annyit. Viszont így hosszú távon is tudjuk majd tartani, szóval valószínűleg november után is folytatódni fog a Hajrá hétfő sorozat :) Azt kell, hogy mondjam, hogy 2-3 hét "engedményes" diéta után már nem szenvedek. Szépen helyettesítettem mindent. Még a szendvicsek hiányoznak kicsit, de szerintem november után ráállunk valami ilyesmi kenyérre, tönkölybúzából vagy egyéb teljes kiőrlésű lisztből.
  Ó, és eszembe jutott a másik téma, amiről írni szerettem volna! Hát írok is, úgyhogy új bejegyzés hamarosan :)

  Kitartást Mindenkinek a diétájához, egyéb céljaihoz!

(Kép innen.)

Ti diétáztok? Milyen diétát követtek? Hogy tartjátok Magatokban a lelket?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Költözés

Elmélkedtem már egy ideje, hogyan folytassam a blogolást. Végül a nővérem megemlítette, hogy amúgy lehet importálni a blogot, és így akkor ...