2013. december 7., szombat

Próbáld ki - 3.


... hogy megírsz egy képeslapot egy vadidegennek és ott hagyod valahol, és a véletlenre bízod, ki kapja. (Ez a képeslap lehet karácsonyi, vagy "sima", sajátkezű, vagy bolti.)

... hogy nyakadba veszed a várost és mindenhova gyalog mész. Elképesztő ez a Budapest! Minden utcában egy csoda, és utcáról-utcára változik a városkép. És persze mozgásnak sem utolsó. Ti miket fedeztetek már fel? (Nem csak Budapest ér persze.)

... hogy családdal/barátokkal vagy csak egy-egy Számodra kedves személlyel bemész egy százforintos boltba, illetve most már inkább egy euro-s üzletek vannak, ahol minden 290 Ft, szóval bementek egy ilyen helyre, mindenki kezében 290 Ft. A csapat tagjai sorsolnak, ki kinek vegyen valamit - ha párban mentek, akkor egyértelmű, egymásnak vesztek ajándékot. Keressétek meg a legfurcsább dolgot a boltban az ajándékozottatoknak! A boltból kijövet adjátok oda egymásnak az ajándékot, majd ha kedvetek tartja, igyatok meg egy forró csokit. És nevessetek sokat! (Az ötlet innen fordítva.)

... hogy a klasszikus téli italod (kinek mi a klasszikus, tea, kakaó, forralt bor, stb.) helyett valami mást iszol! Én a vajsört szeretném idén kipróbálni. De már az is izgalmas lehet, ha másképp ízesíted a forró csokidat (pl. chilivel, naranccsal).

... azt a boltot/helyet, aminek eddig csak a kirakatával szemeztél! Lehet, hogy csalódás lesz, de az is lehet, hogy így találod meg új kedvenc boltodat vagy törzshelyedet. A körülnézés ingyenes, élj a lehetőséggel!

(Kép innen.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Költözés

Elmélkedtem már egy ideje, hogyan folytassam a blogolást. Végül a nővérem megemlítette, hogy amúgy lehet importálni a blogot, és így akkor ...