2014. augusztus 31., vasárnap

Hajrá hétfő #46

Ma a csodás évfordulós kiruccanásunk utolsó utolsó előtti napját élvezzük :) Svéd asztalos reggeli, friss levegő, remek kiránduló lehetőségek és Daniel Craig-re hasonlító, kedves pincér (remélem, még mindig ő van).

Amúgy pedig szeptember elseje van, másoknak iskolakezdés, egyetemistáknak még van egy kis plusz idejük pihenni :) Az órarendem azért lassan nekem is véglegesítődik, én is készülök az új tanévre. Amiket még szeretnék suli kezdés előtt megcsinálni:

  • íróasztal alapos rendbetétele, szortírozás a fiókokban (és a tavalyi jegyzetek között)
  • átnézni, van-e elég füzetem
  • rendbe szedni az írószerszámaimat is
  • táska rendbe tétele, takarítása, ha szükséges
  • táskába összekészíteni a kis pakkokat, és ezekhez tárolóeszközöket is szerezni (pl. kicsi neszesszer, bele sebtapasz, kis krém, tükör, ilyenek)
  • kimosni a pénztárcámat
  • átnézni a ruhatáramat és összeírni, mire lesz szükségem az őszi szezonban (egy hosszú nadrág és néhány közepesen vastag harisnya biztosan kelleni fog)
  • a kis rendezőmappámat végre rendbe hozni és ezzel lélekben is hangolódni a sok tennivalóra
  • megírni néhány cikket és felkeresni a kari lapok főszerkesztőit
  • néhány bejegyzést megírni talonba a blogra (ha netán suliidőben nem lenne mindig időm írni)


A múlt heti tervek félig-meddig sikerültek. A fotózás sajnos nem jött össze, pont aznap volt iszonyú bizonytalan, szeles-borús-néha napsütéses az idő, úgyhogy végül lemondtuk. Viszont volt egyeztetés a Kortárs és a Karrierközpont között, mert a Kk-nak új vezetője lett. Egy nagyon lelkes nő, úgyhogy rettentően örülünk a vele való együttműködésnek :) A lakástakarítós projekt egész jól végződött. Az előszoba csodaszép lett, még kreatívkodni is tudtam :) A nappali is csillog-villog, a hálószoba és a konyha az, ami kicsit el lett hanyagolva. A hálóban még haladtam valamennyit, de a konyhára már egyáltalán nem jutott időm/erőm. Ezeket még igyekszem azért pótolni suli előtt. Illetve a hálót majd akkor fogjuk tudni igazán rendbe rakni, amikor megvettük a mindenféle új polcainkat és rendező dobozainkat az IKEA-ban :)

A heti tervem valahogy így néz ki: pihenni még egy kicsit és lassan áthangolódni az iskolára, kezdve a kellemes rendszerezős feladatokkal (mappakészítés, neszesszer összeállítás, stb.).


Nektek mihez kell hajrázni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Költözés

Elmélkedtem már egy ideje, hogyan folytassam a blogolást. Végül a nővérem megemlítette, hogy amúgy lehet importálni a blogot, és így akkor ...