2014. november 21., péntek

Péntek

Hát kimaradt vagy két hét. És nem garantálom, hogy nem fog még jó pár kimaradni. Furcsa ez. Nyáron teli voltam ihlettel és írhatnékkal, most ha van is ötlet, kedv az nincs. Nagyon elkezdtem befelé fordulni, ha írok is, akkor személyes dolgokat írok, amiket úgy 18-19 éves korom óta nem nagyon osztok már meg (Ó, Te jó ég, az már 5 éve volt!! :O). Szóval azokat külön vezetem. Meg olyan is foglalkoztat, amiről itt nem szeretnék írni, bár nem magánélet, az pedig az aktuálpolitika. Sosem értettem hozzá eléggé ahhoz, hogy fel merjem venni a kesztyűt a kemény kommentelőkkel, de azért érdekel, most pezsegnek a dolgok.
A befelé fordulás amúgy abszolút nem negatív, sőt :) Csak változások vannak az életünkben, és olyan jó ezzel így magunknak foglalkozni meg tenni a dolgunkat. Aztán pihenésképp olvasni, Battlestar Galacticát nézni vagy sétálni, na meg persze aludni. Igen, új sorozat az életünkben, az X-aktákat kivégeztük. Arról is lehetne írni... Nagyon szerettem, de már megint egy sorozat, aminek idióta vége lett. Nem értem, miért nem tudnak jól befejezni sorozatokat.
Hát szóval ez van. Pörögnek az események, meló helyen is sokkal többet vagyok bent a karácsonyi szezon miatt, a sulis teendőkből is van bőséggel (kicsit el is csúsztam, ami nem szokásom), közben meg albérletet is nézünk, mert fontolgatjuk a költözést. Ha tud valaki fiatal pár számára megfelelő albérletet Budapesten, szóljon! :)
A karácsonyra is nagyon készülök, elég jól állok :) Az egyik ajándékot ma átvettem, egy másik úton van, egy harmadikat már megrendeltem, még 1,5 van hátra tutira. A menüt már nagyjából összeraktuk fejben, vizsgákat januárra vettem fel, reményeim szerint nyugis lesz a karácsony :)

3 megjegyzés:

  1. "Csak változások vannak az életünkben, és olyan jó ezzel így magunknak foglalkozni meg tenni a dolgunkat" - így van, nekem is most ugye kusza a blogom, mert ugye mindenféle változások voltak és vannak az életünkben... :) Ilyenkor az ember nem nagyon írja le a gondolatait, és nem azért mert nem szalonképes, hanem mert annyi minden van, és gyorsan pörög, cikázik... De azért hiányoztál! :)
    És igazán sok sikert és türelmet az albikereséshez! Mi is kerestünk egész nyáron, nagyon nehéz mostanság találni, így lett a Párom szüleihez költözés, amit még szoknom kell... de pénzügyileg mindenképp jobb, és az mindenképp tartja bennem a lelket, hogy így talán megfelelő mennyiségben tudunk félrerakni az álomotthonunkra.

    VálaszTörlés
  2. Jaj, aranyos vagy! Köszönöm! :) Neked is mindig örülök, amikor írsz egy-egy posztot.
    Köszönöm! Hát, reméljük, lesz siker, tényleg nem könnyű.
    A szülőkhöz költözés nekünk nagyon-nagyon végső megoldás, tartok tőle rendesen. De pénzügyileg biztosan jobb. Úgyhogy Nektek kitartást ehhez az időszakhoz aztán hajrá az álomotthonhoz! :)

    VálaszTörlés
  3. Szeretem, hogy bármikor "olvasható vagy". Azaz, bármikor olvaslak, valamire mindig épp rátapintasz...
    Kimaradásokkal, amik előfordulnak - például nálam is. Változásokkal és ötletekkel... és igen basszus, már fejhez kapva kezdünk visszagondolni a tinédzser korra, ami engem is meglep néha, hogy haladunk az idővel... Sok kis ér és patak egy folyóvá dagad, és kezd egyre nagyobb lenni a hulláma is. A hullámokba nálunk a 24 a pörgető sorozat, meg én mellette elkezdtem egy régi ('99es) sorozatot nézni, a Jack és Jill-t. És bizony visz, és viteti magát. Balázsnak külön szórakozása rajtam kuncogni, amikor belefeledkezek egy-egy jelenetbe és már belekommentálok. :D
    A karácsonyon most épp nem gondolkodom, nekem mintha most "hamarabb" jött volna, "mint kéne". De készülődés megy, csak az érzés kallódik még. :)

    VálaszTörlés

Költözés

Elmélkedtem már egy ideje, hogyan folytassam a blogolást. Végül a nővérem megemlítette, hogy amúgy lehet importálni a blogot, és így akkor ...