2015. december 20., vasárnap

Hajrá hétfő #67

Na, előre megírt bejegyzés következik, vasárnap estéről, hogy hétfőn hatékonyan tudjak haladni az olyan dolgokkal, amivel a férj jelenlétében nem lehet :P

Múlt heti összesítés: Rebusnak szörnyű hete volt, két napos hőemelkedéssel, amikor nagyrészt csak rajtam tudott aludni, aztán a pocakja sem az igazi, szóval nem sok mindennel tudtam haladni. Kb. semmivel. Haladtam ugyan az sk. ajándékokkal, de nem fejeztem be. Rebus ajándéka kimosva, épp szárad. A hétvégén sikerült mosni, valamennyit mosogatni, kicsit átrendeztük a konyhát és a nappalit, így szellősebb mind a két helyiség. A kád is ki lett takarítva, de a nagy felsöprés-mosás még hátra van, ahogy a WC és a gáztűzhely is (bár azt már egyre reménytelenebbnek látom...). A csomagolás is hátra van.
Rebis sem kapta meg az oltásokat, le se lett mérve, meg semmi, nincs fél éves státusz, majd januárban 7 hónapos.

Heti tervek: Ajándékkészítés, csomagolás, na meg persze most már bevásárlás és sütés-főzés, még bejött pár ajándék, amit mégis meg kellene vegyünk. És akkor felsöprés-mosás, WC- és gáztűzhely-takarítás, ágyneműcsere (és mosás). És szeretném befejezni a Karácsonyi éneket. És pihenni, családozni, élvezni az ünnepet. Remélhetőleg Rebit is meglegyinti az ünnep szele, és ad néhány nyugodt éjszakát.

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok! Örüljetek annak, amit sikerül még a héten megvalósítani, és ne bánjátok, amit nem! Legyen békés, boldog az ünnep! :)


Ti mit terveztek még erre a hétre?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Költözés

Elmélkedtem már egy ideje, hogyan folytassam a blogolást. Végül a nővérem megemlítette, hogy amúgy lehet importálni a blogot, és így akkor ...