2014. június 13., péntek

Az iránytű - Blogger Irományok Projekt

Sziasztok!

Az eheti 3. bejegyzésem egy másik blogon jelent meg a Blogger Irományok Projektben. Az iránytű címmel írtam egy mesét - az ötödikben elkezdett fogalmazásfüzetembe, amit a hétvégén fedeztem fel, és még pont volt benne pár oldal hátul. Milyen más kézzel írni... De működött, csak megszületett a bejegyzés :)
http://everybodywrite.blogspot.hu/2014/06/az-iranytu.html


Mi az a Blogger Irományok Projekt?
Ez egy olyan projekt, amiben bloggerek, vagy akár bloggal nem rendelkező, de írni vágyó emberek összegyűlnek, és egymásnak dobálgatva a labdát bejegyzéseket írnak. Mindig az aktuális szerző jelöli ki a következő bejegyzés szerzőjét, és azt is, milyen címmel írjon. A műfajt, terjedelmet, egyebeket a következő szerző találja ki magának, ehhez pedig egy képet is mellékel és így születik meg a következő bejegyzés, amiben majd ő is kijelöli az azt következőt... A bejegyzések megírására jelenleg egy hónap áll rendelkezésre (majd ha nagyon sokan leszünk, módosítunk, hogy mindenki sorra tudjon kerülni legalább évente).
Ha van kedved beszállni, jelentkezz! Kommentben vagy e-mailban a pillepillango@gmail.com - on.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Költözés

Elmélkedtem már egy ideje, hogyan folytassam a blogolást. Végül a nővérem megemlítette, hogy amúgy lehet importálni a blogot, és így akkor ...