2014. augusztus 13., szerda

Táncra fel! - Ribizliswing, blogajánló

Egy ismerősöm indította a Ribizliswing - Online tánctér nevű blogot, és volt szerencsém még a start előtt látni és véleményezni. Nem mondhatom el, hogy a mostani formájához bármi közöm is lenne, ugyanis semmilyen tanácsra, változtatásra nem volt szüksége. Le voltam nyűgözve, és továbbra is le vagyok.


Ez a blog a swing tánc és zene köré épül, de van benne mindenféle más is. Imádom, ahogy minden napra jut valami apróság, és imádom a témák neveit is, a felosztást (Swingangol, Keddi kísérletezések, Határtágítás, ...). Tele van egyedül gyakorolható lépésekkel, oktató videókkal, ezek visszahozzák a kedvem a tánctanuláshoz :) De úgy gondolom, a pár éve táncolóknak is tud mit adni. Határtágítást, inspirációt, támogató közeget, zenét, meg amúgy sem rossz ilyen összefoglalva, rendszerezve látni azt a sok-sok mindent, amit az illető már megtanult :) (A videón egy egyedül is ropható lépéssort, a Shim Sham-et nézhetitek meg.)

Kukkantsatok be, hátha Ti is kedvet kaptok a táncoláshoz: http://ribizliswing.wordpress.com/
És ha tetszett, írjatok a vendégkönyvbe vagy kommenteljetek a bejegyzésekhez!

További szép napot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Költözés

Elmélkedtem már egy ideje, hogyan folytassam a blogolást. Végül a nővérem megemlítette, hogy amúgy lehet importálni a blogot, és így akkor ...