2015. október 20., kedd

Kreatív kedd #57

Mi az a Kreatív kedd?
A kreativitásba beletartoznak nekem a "klasszikusok", úgy mint a rajzolás, festés, hímezés, varrás, agyagozás, origami, barkácsolás, írás, zeneszerzés, éneklés, stb. De egy ötletes lakberendezés, rendszerezés, bútorelhelyezés is. De kreatívak vagyunk akkor is, ha egy problémát másképp közelítünk meg, ha egy adott épületet ezúttal nem jobbról, hanem balról kerülünk meg, ha új szóval fejezzük ki magunkat, ha kék csat helyett pirosat teszünk a hajunkba, ha kipróbálunk egy új fűszert... Ha próbálkozunk, újítunk, elrugaszkodunk. Ilyenekről fognak szólni ezek a keddi bejegyzések. Az ötlet a nővéremtől és (most már) férjétől jött, ők szoktak ilyet tartani. Hát tartsunk mi is!

Hát, ma siralmas volt a napom kreativitás szempontjából. A legkreatívabb húzásom az volt, hogy délelőtt visszafeküdtem Rebussal együtt aludni - és egy másik szobába, nem mellé, hogy ne rezzenjek össze minden kis mozgolódásánál, hogy jaj, felébred.
Ja, és lett vendégágyunk!
(Megj.: Rebus fogzik, az éjszakák szörnyűek, így nappal valahogy egyre kevesebb a lendületem.)

És Ti mit kreatívkodtatok, vagy mit terveztek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Költözés

Elmélkedtem már egy ideje, hogyan folytassam a blogolást. Végül a nővérem megemlítette, hogy amúgy lehet importálni a blogot, és így akkor ...