2018. április 8., vasárnap

Minden nap január 1. - #3. Szavazás, betegség, krémek

Betegek vagyunk, most már van orrdugulás is és hörgőkből jövő köhögés. Hőemelkedés a Kedvesnél is. Szóval nem sok mindenre van erőm/időm/lehetőségem. Ráadáasként a Nagylány nem aludt du. A Kicsi meg szupercuki ébren, de borzasztóan nehezen viseli a betegséget, ha aludni szeretne. Most is az ölemben van, lerakni nem lehet, pedig a telefon is merül. Meg a Mifit alkalmazás szerint is többet és minőségibbet kellene aludjak, meg korábban kellene lefeküdjek. Mert így csak a felhasználók 3%-ánál alszom jobban. Már az elmúlt 2 napban.
Na szóval. Azért haladtam. A maradék két kézkrémet is elpasszoltam, és utánakérdeztem, mit lehetne kezdeni kettő alig használt, de majd' 10 éves parfümmel, mert nekik is búcsút intenék. (Még várom a választ.)
Hát ennyi. Szép lassan de biztosan.

Ja, és bár nem szerepelt az újévi fogadalmaim között, ellenben a jövőmet meglehetősen befolyásolja, úgyhogy reggel elmentünk a szomszédainkkal együtt szavazni, kellemes séta keretében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Költözés

Elmélkedtem már egy ideje, hogyan folytassam a blogolást. Végül a nővérem megemlítette, hogy amúgy lehet importálni a blogot, és így akkor ...