2018. május 9., szerda

Minden nap január 1. - #22-23. Ruhák, táskák, törülközők és a cumitündér

Folytatom a selejtezést, haladok a ruhaneműkkel. Már csak egészen kevés olyan ruhát őrzök, amibe jelenleg nem férek bele (de azért nem 3 számmal kisebb a mostani méretemnél), csak pár nagy kedvencet. Rebus ruháit is átválogattuk, ha rajta múlik, egy pólója sem marad, mindet tovább adta volna a következő gyereknek :D Így inkább én válogattam, míg ő elvolt egy új felsővel, ami nemrég került a fiókjába, és még nem látta. Átválogattam a törülközőket is, így a komódban lett annyi hely, hogy a pelusok is bekerültek, meg lett egy kis fiókja Rebusnak, ahol a hajkeféje, hajgumijai, a napszemüvege és a nyaklánca kaptak helyet. Egyre kevesebb minden van kint :) Kitartok, és haladok tovább a ruhaneműkkel. Marie Kondo ugyan a törülközőket és az ágyneműket későbbre veszi, de nekem így logikus, hogy ezekkel egyszerre végezzek. Ide veszem a párnákat és a paplanokat is.
Pár dolgot tisztítóba kell vinni, néhány táskát megjavíttatni, és egy jó adag ruhát elvinni ruhagyűjtőbe. Meg a gyerekruhákat nővéremékhez és Anyáékhoz. De jó, hogy mindent tudom már, hová viszek, így csak meg kell csinálni.
Ó, és Rebus a tegnap délutáni alvás után kijelentette, hogy ő már Nagylány, odaadja a cumijait a cumitündérnek. Cserébe olyan unikornisos kézfertőtlenítőt kért, amilyen az unokanővérének van. Ennyit megér. Este kiraktuk az ablakba a cumikat, reggelre ott termett a kézfertőtlenítő :) Azóta cumi nélkül alszik. A héten be is iratkozunk az óvodába. Szuperügyes Nagylányom van! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Költözés

Elmélkedtem már egy ideje, hogyan folytassam a blogolást. Végül a nővérem megemlítette, hogy amúgy lehet importálni a blogot, és így akkor ...