2017. november 8., szerda

Kihívás #8

Na, hát az előző kihívásból egy nem annyira rég lementett recept lett, de nagyon megkívántam a Tramisút, és a Dolce Vita könyvből el is készítettem, illetve készítettük a barátnőmmel közösen.
A recept tökéletes, egyszerű, gyors, finom. Most már, hogy van kotyogós kávéfőzőnk, könnyen meg is valósítható.
Amíg a hűtőben állt, elmentünk egyet körhintázni Rebussal. Azaz csak mentünk volna, mert sajnos bezárt az eső miatt, de körbenéztünk a Karácsonyházban, és haza is hoztunk egy rénszarvast és egy kis manólányt :)
A recepthez annyi: rumaromával is finom. Gyerekeknek kávéba mártogatás nélkül is finom (esetleg tejbe lehet áztatni, hogy hamarabb puhuljon). A kávéba csak nagyon gyorsan mártsd bele, ne áztasd! Egy része így nekünk meglehetősen erős lett :D De nincs az az erősségű Tiramisú, ami gátolna egy kisgyermekes szülőt az alvásban ;)
Képre való természetesen nem maradt, gyorsan elfogyott. :)

A következő kihívás:

Tudj le egy mumust! Most!

Hát, ezt sem ma húztam (vagyis Rebus húzta nekem), majdnem egy hétbe telt eljutni a most-ig :D Végül lemostam Rebus két bepenészedett állatkáját. További fürdőjátékok még várnak a sorukra...
És hamarosan jön a következő kihívás!

2 megjegyzés:

  1. ...milyen jó ezt olvasni! <3 meg ott lenni, a kávé miatt még egyszer bocsi! :))
    A finomságot pedig tanusítom! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Ugyam, így legalább ezt is tudjuk! ;)

      Törlés

Költözés

Elmélkedtem már egy ideje, hogyan folytassam a blogolást. Végül a nővérem megemlítette, hogy amúgy lehet importálni a blogot, és így akkor ...